Missatges

adell 08-04-2002

La galaxia sensera sospira per seguir escoltan durant molts anys llum, aquesta exquisida narracio a carrec de la presentadora i la seva maravellosa veu. Felicitats.

Joseba Castillo 08-04-2002

Estoy fascinaco por el programa y la calidad de la imagen. Los temas me apasionan. Problema: suelo verlo esporadicamente por desconocer su horario exacto. Saludos Joseba

QUIM 07-04-2002

Bon programa, la idea del DVD fascinant. Què us sembla més imatges a la `pàgina web.I cinc minuts més de programa? Bé només era una idea

Xavi 07-04-2002

simplement genial la pau que transmet el programa, els coneixements que aporta i en un flaixback de 5 minutets... hauria d´estar recomenat pels metges ;) endavant i per molts programes

Pere Pujol Molas 07-04-2002

Us vulll felicitar , per el programa. Llàstima que no duri més.

Fidel Vázquez 06-04-2002

Fantàstic, un gran programa. Excel.lent atmosfera, música ben triada... L´idea del DVD em sembla molt bona, i també fora bó pensar en donar a la pàgina web un caire més didàctic, amb més nocions d´astronomia. Salutacions per l´Anna.

Jaume Roset 06-04-2002

Voldria felicitar-vos pel programa que feu. És una autèntica meravella. A part de la temàtica que és apassionant, el programa em relaxa moltíssim. Heu aconseguit crear un ambient increïble. De nou moltes felicitats i tant de bo hi hagi nostranau per molt de temps

Xirbi 05-04-2002

Moltes felicitats pel programa d´astronomia més bo que s´ha emés mai a TVC... i en el temps rècord de 5 minuts diaris. M´encanta tb la web, espero que la aneu ampliant i afegint continguts. Un petonas per l´Anna, wapa! A10 a tots.

salvador comas 05-04-2002

Em primer lloc donar-vos salutasións per el programa,sempre m´ha interessat el tema, peró ja he fet tard, perque aquestes coses de tan valor, no les anúnsian i quan les veus ja has fet tard, m´ha passiona

X.B. 04-04-2002

Estrenem aquest llibre de visites. Gràcies pel vostre comentari!

iscariot 04-04-2002

per quan un DVD amb els episodis emesos???? crec que seria una idea estelar ... Felicitats per aquest magnífic programa...

Jorge Rovira Jiménez 04-04-2002

Desde hace unas semanas estoy siguiendo apasionadamente vuestro estupendo programa. Me reservo cada día unos minutos para contemplar el misterioso universo y soñar. Quiero felicitar por su trabajo a todos los que están detrás de la pantalla y, por supuesto, felicitar también a la presentadora. Ojalá que este sueño dure miles de noches.

 
Pàgina - 1 .....- 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12