Missatges

pop 03-01-2005

guai

Lluis 15-12-2004

S´agraeix que poguem veure nostra nau en diverses versions. Continueu navegant!

GUILLEM 16-09-2004

M´HA AGRADAT MOLT

Santi 14-09-2004

Si algú encare no te els dvd que no sels pardi.

J 04-09-2004

Eis aquest programa s´ha de tornar emetre ni que sigui a la matinada po un divendres!! jejeej , M´encanta l´univers!!!

Bernat Salbanyà Rovira 25-07-2004

Hola, sóc un alumne de secundària i hem fet un variable d´Atronomia amb els videos de Nostranau. Sincerament, és un dels millors programes de TVC... m´agradaria que el tornessin a emetre, si pogués ser abans de les noticies del 33, per allà les deu o abans.. jo a les 23.30 no ho puc veure.. i ja sé que em puc compre els DVD´s però la meva economia no està en el seu millo moment i els pares... ja se sap si no és una data assenyalada... no m´ho compren. Vinga felicitats per programa i per la presentadora..jajajaja!!!

Joan 27-04-2004

Si el programa ha tingut tan èxit ha sigut única i exclusivament gràcies a l´Anna. Ets una deesa! Et vaig veure de marxa per Puigcerdà i em vaig quedar esmaperdut!

Lluis Dur‡n 26-04-2004

He tingut una agradable sorpresa al trobar el vostre DVD al FNAC. Enhorabona!

Jordi Compte 11-04-2004

Moltes felicitats pel programa, ha sigut fantastic, per tots els que hi esteu implicats i sobretot per l´anna vilella que em la seva veu i mirada ens ha descubert un mon fascinant!!!! Gràcies

Francesc 01-03-2004

M´han arribat els DVDS a casa , sencillament .. currats tant la presentacio de la caixa com l´interface de navegacio dels episodis(personalment hagues inclos un llibret) felicitats doncs a costat pero han estat una realitat :D (espero que els tornin a repetir a tv3 o almenys al 324 o tvi que tenen molt espai per posar programacio) Francesc

Pau 20-02-2004

M´agradaria comentar que aquest programa és magnífic.Les explicacions, les imatges, to el conjunt és magnífic. Si poguessiu emetre nous episodis...

Joan 07-02-2004

Voldria felicitar-vos pel programa que feieu,ja feia temps molt de temps q no venia per açi, per aquesta pagina,es una autèntica meravella la pagina, el progarma i l´Anna.Desde el primer dia q el vaig vore,ja no vaig deixar de vorelo,no se si enamorat de l´Anna o el conjunt total del programa, el q esta clar esque es un gran programa, molt interesant i atractiu,em va agradar molt i bueno soc o intente ser objectiu,es dificil tenint en conte q l´Anna em té totalmente boig. ;p .Besets!!

DVD nostra)nau 07-02-2004

Ja és a la venda l´estoig de 3 DVD amb 150 episodis de nostra)nau!. A l´apartat Enllaços d´aquest web hi trobareu una pàgina amb una ressenya d´aquest DVD i informació de com aconseguir-lo. Que el disfruteu!

Garita 03-02-2004

M´ha agradat molt la vostra web però m´agradaria força que fesiu un DVD...

Maria 29-01-2004

Gràcies per a fer aquest programa i la pàgina web

Santi 29-01-2004

Hola a tot-hom, algú em podria dir quelcom sobre el pograma(cuán es tornara a fer)i a ón puc trovar els DVD´s per Girona?. Gracies!!!.

anna 28-01-2004

Em fa molta il.lusió veure com encara hi ha gent que recorda amb tan d´amor aquest programa. Sens dubte, vosaltres feu que cada dia ens sentim més orgullosos d´haver-hi format part. Moltes gràcies per totes les bones crítiques que he anat rebent de tots vosaltres tot aquest temps. Tot l´equip estem molt contents del resultat de nostranau i de la publicació del dvd´s. I sobretot gràcies al xavier berenguer perquè és l´ànima de tot plegat! Moltes gràcies fidels seguidors!!!

Santiago Martí 26-01-2004

En poques paraules tota la web y el programa de nostra nau es genial.

azurro 20-01-2004

Es fara el q es pugui per la causa.Per cert, he llegit que en un dels comentaris que es posa ala venda la serie de programes a principis d´enguany.és cert aixo? Salutacions a tothom!!!!!!!

Rubén,el herrero 11-01-2004

Gràcies Diego t´ho has currat caxo! Ens de propossar fer tot el que hem dit! Xavier Berenguer i Anna,Gràcies per ser com sou! pdt.Albert,jejjeje!tens tota la raó.Però primer...vaig jo! Salutacions a tota la peña.

Albert 05-01-2004

Que si, que si... que els planetes i les estrelles són genials, però hi ha un astre que eclipsa tota la resta. L´Anna... L´Anna Vilella amb aquella veu propia d´una de les sirenes de l´Ulisses... Aix mareta... Aviam si algun dia ens trobem sota un cel estrellat (cursi, si.. pero com molaria...)

Rubén s.v 02-12-2003

sóc jo un altre cop,em deixava tan sols una cosa:fem un esforç per tal de tornar a veure nous episodis!aviat.El meu correu és el indicat a mà esquerra, no l´anterior.El vull deixar com a acte de presencia.Estic orgullós,ara si d´un programa televisiu.Amb 19 anys encara necessito apendre molt,el programa és bona font d´inspiració.Ens veiem.

Rubén s.v. 02-12-2003

bona nit!encat de poder-me adreçar a un programa tan esplèndit com és nostranau.Per a mi és el millor programa fet i dut a televisió fins ara.Per a la gent que li agrada la astronomia,i per els que no són tan freakis,jo xexemple.Necessitem aquest programa com a font d´inspiració.És meravellos l´univers,però sense vosaltres seria molt díficil poder-ho apreciar.Ens veiem.dew!

Ferran. 28-11-2003

Gràcies, Diego. Dona gust veure que hi ha algú que, malgrat el programa no s´emet, encara dona senyals de vida. Tú mateis! mira les dates en que s´han escrit els missatges i descobriràs que potser, després de tot, el públic no es tant fidel. Si ho fos, el mès llógit fora que., al deixar d´emetre el programa tot aquest públic tant fidel, que s´estima tant a la presentadora, que el programa els fa sommiar, etc... s´haguesin volcat en aquest correu. No et sembla?

Diego 26-11-2003

sóc un estudiant de 15 anys i considero que Nostranau és i ha estat un dels millors programes de la tv. El vaig descobrir a la primavera del 2002 i, un any més tard, continua sent el meu programa favorit. Llàstima que TVC no hagi decidit continuar emetent-lo, doncs és evident que hi ha molts seguidors fidels. Felicitats a Xavier Berenguer, a Anna Vilella i a la resta de l´equip pels bons moments que ens han fet gaudir. Ah! i felicitats per la posada en venda a principis del 2004 dels Dvd´s de Nostranau! Sou els millors.

Xavier Berenguer 14-11-2003

Esperem que els DVDs de nostra nau surtin en les primeres setmanes de 2004.Salutacions.

Ferran Mir 14-11-2003

Xavier Berenguer: Heu pensat que l´epoca de Nadal es molt més adequada per treure els DVD? Si els treieu a primers de Gener us trovareu amb la cuesta de Enero es a dir que vendreu lo que clavijo es a dir la punta´l pijo o sigui res o casi res o, com a mínim molt menys. Vinga, segur que podeu adelanr-ho a Desembre.

Patrick 12-11-2003

Algu sap quan està previst que surtin els DVD´s a la venta?

Francesc 05-11-2003

Soc un antic asidu del programa i com vaig dir fa temps , espero que un programa tant educatiu i facil de pair en un tema com es l´astronomia no es retiri i desaparegui (per mala sort) aquest tipus de programa no tenen cabuda a la Tv actual .. (i aixo que son 5 minuts en una televisio que paguem TOTS i no podem opinar de cap forma en els seus continguts, bueno , opinar si.. que ens escoltin es una altra historia) . Solament espero que si han estat capaços de posar una serie com els joves subtitulat al angles ¿¿?¿?¿? (no els tenien en catala?) puguem tornar a gaudir de nostranau en un horari decent a la pantalla . PD : estic esperant desde l´any pasat els dvds ;) espero que aquest nadal tv3 s´estiri i els faci.

EUGENI 03-11-2003

Llàstima, estava tan bé aquest programa...A veure si és veritat que surt en DVD!! Suposo que a la tv. només tenen èxit les escombreries, els programes educatius i a sobre entretinguts no tenen cabuda. Desitjo que la direcció de la TV.Catalana el torni a programar. Fins sempre, calamar!.

 
Pàgina - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 .....- 12