Missatges

JEP 16-06-2003

Es una llàstima que programes com aquest no els donin en horaris de MÀXIMA audie`ncia, crec que donaria a parlar i reflexionar, cosa que fa falta molt a la nostra societat.

arnau 11-06-2003

hi haurien d´haver mes prog com akest i no tants com els ke kasi ens obliguen a veure

LLUIS 09-06-2003

No ho se pas. L´Anna Villena just després de la MÃnica Terribas pot ser massa per al meu pobret cor...

PEPE 08-06-2003

Es el mejor programa de divulgación científico-astronómica que conozco.

Ferran Mir 06-06-2003

Em sembla molt be la proposta de Bifis, les 23,30 fora bona hora per veure Nostranau. Però el problema es que el 33 considera que, ara es la tercera vegada que se està emitint el programa i, per tant la franja horaria que volem es per a noves produccions. Que li hem de dir al 33 perque el tornint a pasar en aquest horari i ens facin cas? L´únic, potser, que els i enviem massivament correus demanan-ho com ja vaig sugerir a programacio@tvcatalunya.com

Bifis 05-06-2003

Ei hola us proposo que parlem del horari per posar-nos d´acord. He pensat una bona hora a les 23.30 just abans de La nit al dia o desprès del info de la Mònica a les 00.30 Avia´m ke me´n dieu.

iso 03-06-2003

M´agrada molt el vostre programa, és molt interessant i encisador tant de bo se´n trobessin més així. Veig que la gent dona la seva opinió sobre l´horari d´emissió, aquí va la meva: No hi ha dubte que s´ha de fer de nit, però potser fent-lo una mica més aviat arribaria a més gent, o si més no, podríem veure tots els episodis. Bona nit

iso 03-06-2003

Un altre dia ho llegiré tot abans de dir res. Em sumo a l´iniciativa del mail a programacio@tvcatalunya.com pel canvi d´horari. Gràcies elfo i donalluna per les vostres revelacions, en nits de solitud amenitzen el viatge. Per avui res més, bona nit.

iso 03-06-2003

Les més sinceres felicitacions a qui s´encarregui d´aquesta web, té un disseny molt encertat i crec que és molt completa, bé, potser fóra bo ampliar la secció d´enllaços (sempre va bé aprofundir una mica), però està molt bé. Pel que fa al manteniment d´aquest llibre de visites, trobo lloable la seva paciència amb cert/s individu/s. És una llàstima que gent així es diverteixi embrutant, amb els seus comentaris fora de lloc i no gaire agradables, un espai on poder gaudir de l´harmonia de l´univers i compartir les nostres revelacions . Bona nit

Tere y youssef 30-05-2003

aitor emvia tu tambien

eloi 30-05-2003

Programes com el vostre fan molta falta. Gracies.

elfo 29-05-2003

Cambiar el horario del progama le restaria importancia, un programa de astrologia que mejor momento para emitirlo ke por la notxe. Tansolo una puntualizacion, la iluminacion no encuentro ke sea correcta, vuestro logo tiene el punto de luz de izkierda a deretxa i enkuentro ke a la presentadora se le abria d iluminar de igual forma. Felicidades!

Alejandro Quintana 28-05-2003

Infinit es l´univers, infinita la nostra ment. Amb la ment viatjem per l´espai, i en l´espai viatja la nostra ment.

Montse y nuria 28-05-2003

Hola somos dos chicas estupendas a las que nos encanta las astronomia...nos encantaria pasar una noche en buena compañia y observar el firmamento : Si compartis la misma aficion y quereis que esa noche observando constelaciones no quede solo en un agradable paseo bajo las estrellas lo teneis asegurado...os aseguramos una noche de calida y fogosa pasion junto a nosotras...no dudeis en escribid y contactad con nosotras...Por cierto la pagina está muy lograda!! Felicidades..

Laura y Rosario 28-05-2003

holaaa!! somos dos chicas a las q nos encanta la astronomia, el dia d luna llena me pedire fiesta pq es un placer poder observar este fantastico espectaculo y os invito a mi casa a verlo, venid sin duda! conectar con nosotras en mi direccion, os espero!!

Montse y Nuria 28-05-2003

Hola no tenemos nada más interesante que hacer...y realmente no nos interesa la astronomía...Pero bueno es lo que hay en estas horas de aburrimiento!!!!pero os felicito por esta fantastica web, enhorabuena...Escribidme!!Adiós

marc 28-05-2003

HOLA, SÓC EN MARC, TINC 11 ANYS I M´AGRADA MOLT LA VOSTRA SÈRIE PERÒ TROBO QUE ÉS CURTA, M´AGRADARIA QUE DURÉS MÉS ESTONA I FELICITEU A LA PRESENTADORA DE PART MEVA I TINC UN PROFESSOR QUE LI AGRADA MOLT LA SEVA VEU. ADEU I ESPERO QUE M´ENVIEU UN E-MAIL.MARC.

Joan Fernàndez 28-05-2003

Hola, el meu fill va neixer un dia como avuí, fa dos anys. No explicaré perqué, ja que sería molt llarg, però ell va ser concevit sota la llum de Sirius, en una nit màgica. A mí m´està bé l´horari i la durada del vostre programa; són cinc minuts de matinada, quan més brillen les estrelles. Cinc minuts d´aquella màgia, cinc minuts d´aquella nit. M´agradaría dedicar-li un programa al meu fill, i a la seva mare. M´agradaría dedicar-li un programa a Sirius. I si no potser, es igual, el meu fill Erik us dona les gràcies als que feu posible aquest cinc minuts cada nit... I us diu : bona nit, Anna, bona nit nostranau.

Josep Tomàs 27-05-2003

Felicitats. Té un gran mèrit explicar amb paraules senzilles aquest univers complex. Les explicacions són realment entenedores i l´ambient que s´aconsegueix és fantàstic. A més, està molt bé que entre tanta guerra i política hi hagi un parèntesi de 5 minuts d´aquesta harmonia que té l´univers i que vosaltres tan bé sabeu transmetre.

Planetary Lupo 27-05-2003

ES fantastic aquest programa. Per la gent apassionada del tema astronomia es un plaer poder veure que es fan programes aixi, i aixi aprenem cada dia una miqueta mes. A part que la presentadora es molt maca :-)

Toni Miras 26-05-2003

Poques vegades he vist un programa relatiu a l´Astronomia fet amb tanta sensibilitat. És veritat que una imatge val per mil paraules: heu aconseguit que els meus alumnes de Física s´enganxin al vostre programa i el comentin amb interés. Tant el format com el contingut són de molt nivell. Continueu, sisplau, encara que sigui amb aquest horari.

elfo i donalluna 22-05-2003

Oferir per uns moments,(pocs, pero meravellosos) durant la nit,quant aviat el deu dels somnis, morpheus, ens vol raptar,vostre programa ens encisa i ens atura,donant pás a la pau i els misteris que amaga l´univers;Amb acurades paraules , dolçes i tendres mirades ,ens doneu el que cap programa pot donar: mágia i sabiesa;realment ens feu veure que sóm tant petits!....Moltes gracies! el 33,encare creu en gent com nosaltres!i si aconseguiu un horari millor ,perfecte!! Sóu fantástics!!endevant!!

Luis Garcia 21-05-2003

El vostre programa està tan ben fet (té alguna cosa màgica) que atrau l´atenció d´una forma que no es pot deixar de mirar fins que s´acaba i un desitjaria que això no passés. Felicitats!

Álvaro Martín 21-05-2003

He tingut ocasió de veure algun dels episodis de Nostranau una mica per casualitat, i el que he vist m´ha agradat molt. No sé qué m´ha cridat més l´atenció: si el look sofisticada del programa o la manera de mirar que té la presentadora. En qualsevol cas, també m´apunto a la petició de posar el programa a un horari més raonable. Felicitats i endavant!

Àlex Calvo 17-05-2003

Si us plau, animeu-vos a publicar els programes en DVD. Ho estem esperant!

Ferran Mir 15-05-2003

Xavier Berenguer, director de Nostranau a tingun l´amabilitat de contestarme. El meu agraiment pel detall i rectifico, doncs, la meva opinió sobre l´inutilitat d´aquest llibre de visites en el sentit de que creia que cap responsable s´en preocupava. He de dir que el Xavier Berenguer coincideix plenament amb Bifis en el sentit de que l´horari depend del 33. Jo, envío petició a programacio@tvcatalunya.com i animo a fer-ho a tots els que fins ara heu lamentat l´actual horari.

Bifis 13-05-2003

Qui decideix a on es posa un programa de tv no és Benecé, sinó la televisió. Aquest mateix problema ja el teníem qual primer el feien a les 21.50 era molt bona hora, desprès passa al K3 sobre les 19h impossible veure´l i ara sobre les 2 de la matinada una putada. Si vols que algú et faci cas ells no poden fer res. Si de cas fòra bo que tots els interessats en un altre horari, sobre les 23. o 0.30 desprès de la nit al dia ho feu arribar a Televisió de Catalunya a travès del seu correu electrònic programacio@tvcatalunya.com . Si tots ens posem d´acord potser ens escoltaràn, si posen escena al dia, o classica al dia que dura 5 mints tambè poden posar nostranau. Espero respostes per posar-nos dacord en demanar un horari. Normalment a tvc escolten.

Bifis 13-05-2003

Qui decideix a on es posa un programa de tv no és Benecé, sinó la televisió. Aquest mateix problema ja el teníem qual primer el feien a les 21.50 era molt bona hora, desprès passa al K3 sobre les 19h impossible veure´l i ara sobre les 2 de la matinada una putada. Si vols que algú et faci cas ells no poden fer res. Si de cas fòra bo que tots els interessats en un altre horari, sobre les 23. o 0.30 desprès de la nit al dia ho feu arribar a Televisió de Catalunya a travès del seu correu electrònic programacio@tvcatalunya.com . Si tots ens posem d´acord potser ens escoltaràn, si posen escena al dia, o classica al dia que dura 5 mints tambè poden posar nostranau. Espero respostes per posar-nos dacord en demanar un horari. Normalment a tvc escolten.

Ferran Mir 12-05-2003

Aqui, gairebé tothom vol un horari millor per al programa. I qué? Algú fa cas? De moment no! Val la pena escriure en aquest llibre de visites? si no ens fan ni cas. Deu d´haber algú que es deu dedicar a dir: Mira que content està tothom, tots ens diuen que el programa es collonut, que la presentadora es encisadora... però... recoi! que estem dien que es posi un horari millor, que es faci en hores que hi hagi algú despert o algú que no hagi de mirar la tele badallant. Algú del programa es molesta en llegir aquest llibre de visites? si es que si no sembla que s´el prenguin seriosament i si es que no... llavors no val la pena escriure res. Respostes, si us plau.

Bifis 12-05-2003

És una llàstima que el feu a les tantes molta gent no el pot veure.

 
Pàgina - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12