Missatges

Josep 12-05-2003

Llástima d´horari.Per qué no ho poseu al K3?

Jordi 06-05-2003

Bona nit i feliçitats per el programa. La primera vegada el vaig veure per casualitat, i d´ença no he pogut deixar de veure´l, no hi ha millor manera d´anar a dormir. I sincerament trobo que la durara i l´hora es l´adecuada, donç les coses bones son breus. Precioses les imatges , la musica i el somriure de l´Anna. Un cop mes, felíçitats.

josep 06-05-2003

aquet programa es increible. m´agradaria q aquet programa tingues un millor horari, i també la seva durada es escasa. Seria increible que sorti en antena com a molt a les 12 d la nit i que dures molt mes de lo q dura. vinga segui-ho amb el programa molt d temps mes, i deixem d tanta tele basura adews

Albert B. C. 06-05-2003

Es un programa que enganxa. Molt Bó. Estaria be que l´horari fos una mica mes normal.

Chus 05-05-2003

Fantàstic! dvd urgentment, si us plau, i un horari més benèvol per als que ens hem d´alçar aviat.

LLUÍS DOMÈNECH I MONTANÉ 01-05-2003

M´agrada moltissim aquest programa. Vostra es la culpa de que moltes nits acabi dormint menys de 5 hores, esperant per veure´l... Seguiu així, i felicitats a tots els implicats i especialment a l´Anna Villena, això no seria el mateix sense ella com a presentadora. PD: Mª Teresa i Mª Carme Domènech, Eva Mora, Raquel Ramírez i Marga Duran: De quina tribu sou? On s´ha de signar per rebre els vostres tractats de zoologia? Contacteu, si us plau!

IMMA 01-05-2003

Es curios, os vaig descobrir fen zaping, i enganxa tant que em quedo mirant la tele, teniu molta sensibilitat.

Alvar Jiménez 30-04-2003

Molt interesant el vostre programa, llástima que duri tan poc.

iban 29-04-2003

enoravona pel programa no m´ho perdo mai. Lu dolent esqeu dura molt poc pero dieu unes coses molt interesants m´agrada molt felicitas i per molts anys. M´agrada tot aquet tema del espay es una deles meves aficions. Us diu adeu un fanatic del programa y de la presentadora. 8)

pedro ayala 29-04-2003

Un programa fantastic,llastima que el feu tant tard y duri tant poquet,enhorabona y que duri molts anys.

iscariot 27-04-2003

he esperat un any per veure si el dvd vèia la llum... però puc esperar una eternitat més per si finalment el veig aparèixer, competint amb els estels... si us plau, feu un pensament... :)

José Hidalgo 26-04-2003

Muchas felicidades por vuestro pequeño gran programa. ¡Enhorabuena!

oscar arenas morales 26-04-2003

es un dels programes mes macos que he vist fins ara llastima que el faÇin tan tard pero paga la pena .enorabona a la presentadora (guapisima un sonriure encisador)i a la resta del equip

Josep 26-04-2003

Bonissssssssim. Per quan eld dvd?

ferran mir 25-04-2003

però... a veure, que co.. fa falta perque aquest programa es faci en hores més decents i que tingui una durada més llarga? s´ha de fer una mani? s´han de recollir x mil signatures? ostres! es tan difícil? es un programa gairebé magnific, només falta que sigui més llarg i que es faci a hores en que hi hagi algú despert. potser cal fer alguna amenaça de bomba a tv3? a veure si s´enteren d´una vegada.

eduard 25-04-2003

Hola, em dic Eduard i he descobert en el programa un clar complement als meus estudis d´astrodinàmica i mecànica celest. Sóc realment un apassionat del tema i volia felicitar-vos per l´espai. L´única llàstima és la franja horària en què s´emet. Malgrat això, ànim i endavant !!

Pau Salort 24-04-2003

Enhora bona, el vostre programa esta molt be.....l´únic inconvenient es l´horari, un poc tard i tb que es molt curt. Be, gracis i adeu.

Raul 20-04-2003

Us felicito per aquest programa dedicat a l´astronomia, ja que fa molt conprensibles els coneixements que s´exposen. Conclusió: Tots els andorrans podem estar orgullosos de tindre una presentadora d´un programa d´aquest estil, que sigui tan guapa i simpatica.

Gerard 19-04-2003

Volia recomanar un programa per ordinador en 3D sobre l´espai (és gratuit) que es pot descarregar desde: www.shatters.net/celestia . ... i felicitarvos per aquest meravellos programa

TERESA 17-04-2003

SOY UN ALMA QUE VIVE FUERA DE EPOCA. FELICIDADES POR EL PROGRAMA, CUANDO LO VEO ME SIENTO EN CASA.

Mº TERESA DOMENECH MARTINEZ 13-04-2003

Hola buenas. Enhorabona i felicitats pel programa. Estic tan entusiasmada que fins i tot tinc un dofí domesticat a la palangana i xiula cançons del Fary. Ahir li vaig preparar uns macarrons amb anxoves i el pobre es tornava boig; sóc una gran cuinera però de tant en quant se m´enverinen els comensals. Aquesta Setmana Santa vull anar a Somalia a fotografiar en exclusiva a la guineu xeperuda de la qual diuen que és mortal doncs et pot matar a rots, ja veurem com sortirà. Per si les mosques portaré un escapulari i una carmanyola amb cigrons sense oblidar-me de quan marxi deixar menjar als periquitos doncs són una mica homosexuals. UN PETO

Azag-Thoth 03-04-2003

Sense comentaris... Magnífic! Felicitats pel programa.

EVA MORA 03-04-2003

Bon dia! Felicitats pel programa i a veure si ja surt el DVD!. Sóc una bona noia que acabo de sortir de la presó per apunyalar per la xepa a una monja que anava passada de carajillos. Estic apenedida i per a oblidar vull anar-me´n als mars del sud a la terrible caça de la variu submarina australiana. M´he comprat un ganivet rovellat per a defensar-me en cas d´atac. Primer aniré a entrenar-me a Matadepera on diuen que hi ha la perillosa sargantana de orelles grogues; si puc l´atraparé i si no, aprofitaré per menjar un troç de cansalada. Quan torni us faré assabentar com m´ha anat l´expedició. Salutacions.

joanet 03-04-2003

Sens dubte, una web genial per a un programa genial, d´aquells que ja no es veuen. Estaria bé que ben aviat en tinguessim nous capítols i que es fessin a hores de màxima audiència, que la gent s´impregni d´una mica de cultura. Felicitacions als creadors del programa i la seva magnífica presentadora

guillermo XUL DelaVega-Xiu 01-04-2003

un saludo de 122 niños mayas que han visto sus programas regrabados por este admirador suyo (que tambien soy maya) pero vivo en Cambrils,si alguien vive, volcadas sus vidas al firmamento somos nosotros, y ahora gracias a ustedes estos niños y muchos mas veran la tradicion oral de nuestro pueblo en 3D molt gracies per existir nostra nau y un abrazo a la presentadora que es una campeona interestelar xul

Josep Batlle 31-03-2003

Estic entusiasmat amb el programa, ja des de que el vaig començar a veure els caps de setmana cap a les dues de la tarda més o menys. Programes com aquest o com L´univers d´Stephen Hawking o com el mític Cosmos del Karl Sagan fan que la televisió pagui la pena. Menys telebasura i més programació com la del canal 33 o la de la TV2. Enhorabona.

jaume 28-03-2003

Ei !!!!!!!!!. A mi em mola molt nostranau jo quan puc m´ho miro i ho recomano perquè a mi els planetes m´encanten. j.

albert escolar 26-03-2003

L´unic programa que val la pena esperar fins l´hora que faci falta despert per veure´l. genial, seguiu aixi

Pau 22-03-2003

Com dirien per allá pel sud niquelao . M´apunt a la compra del dvd quan surti (si surt). Grasies per el programa i andavant.

M. CARMEN DOMENECH 16-03-2003

Felicitats pel programa, és molt bo.Jo farà poc vaig contactar amb un ésser que em sembla que no era extraterrestre peró fotia uns pets...Ara em dedico a la cria de l´ardilla rumana i em relaxa molt, més que els carajillos. De tant en quan, si estic avorrida, vaig a la Guineueta a apunyalar gent i així em distrec. Preparo una sortida vers a Matadepera molt perillosa doncs diuen que allà hi han sargantanes extratrerrestres. Bé, us deixo doncs se´m cremen els canalons. Un petó i endavant!.

 
Pàgina - 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12