Missatges

Judith 20-01-2003

Felicitats des d´Andorra.Em vaig perdre alguns episodis quan s´emitien per TV3, per l´horari intempestiu, però ara els estic seguint tots des d´Andorra televisió.Felicitats pel programa i la presentadora.Jo també opino que dura massa poc.

Òscar 02-01-2003

Amb un to tranquil i instructiu l´Anna Vilella ens guia cada nit pel cel. Un moment relaxant i de saviesa, comparable només amb observar els estels en un prat d´una nit d´estiu (o un bon planteràrium, pels qui som de ciutat). FELICITATS!!

Xavier Berenguer 02-01-2003

En nom dels qui fem nostra nau, l´agra•ment als qui ens escriviu i ens encoratgeu, i el desig a tots que tingueu una ˜ptima volta al Sol 2003.

Francesc 31-12-2002

Feliç any nou a tots els qui feu possible aquest programe genial i a tots els telespectadors i afeccionats a l´astronomia. FELIÇ ANY 2003

Ignasi Ripoll 30-12-2002

Una feliç nova volta al solet, amb un menor forat a l´embolcall d´ozó, una preciosa pluja de Pléyades, i felicitacions per l´atractiu gravitatòri de la presentadora. Per moltes voltes al Sol.

Jaume Prades 10-12-2002

Quin greu que em sap el canvi d`horari!!!!

Antonio 07-12-2002

En la television de hoy en dia hacen falta mas programas como este. Una television para burros . Por suerte os tenemos. Gracias. Por cierto: me gustaria un horario mas adecuado y una duracion incrementada... pero... ya lo se, la cultura no tiene posibilidad en horarios de audiencia... :(

Tomás 07-12-2002

La visió caleidoscòpica que fins ara tenia de l´Astronomia s´ha anat aclarint, amb el temps, amb aquest programa, i tots aquells trets que el caracteritzen: una presentadora de caire agradable, i un format senzill, però ric; gairebé un esdeveniment diari, que endolça les meves nits. Gràcies, Anna, a tú, i a tot l´equip que treballa entre bastidors. A disposar. Tomás.

Lluís Rivera 05-12-2002

Salutacions.. A tots viatjers els de Nostranau. Felicitar. no fa falta.. les coses bones salten a la vista no hu creieu. :-) Podriem dir q es dels pocs programes bons..

Lluís Rivera 05-12-2002

Salutacions.. A tots viatjers els de Nostranau. Felicitar. no fa falta.. les coses bones salten a la vista no hu creieu. :-) Podriem dir q es dels pocs progrtames bons..

Joaquim 23-11-2002

Excel·lent web i programa (llàstima massa curt i en horari intempestiu en aquesta re-edició del 2002!!). Felicitats als realitzadors i als qui varen tenir la idea de concebre aquest programa divulgatiu del món de l´astronomia. Per què no a TV-3 i després del Tele-Noticies Vespre??? Ah, volem més episodis i una mica més llargs, eh?

Francesc Ollé 22-11-2002

M´ha sorprés molt trobar un programa d´aquesta qüalitat,i ademés amb una presentadora tant guapa.Endavant amb el programa.............

Jose Jacob Velez 20-11-2002

Es un programa fabuloso en el se crea un ambiente que engancha de verdad de misterio respeto y curiosidad, y no hay palabra para la presentadora. Solo encuentro una pega, y es que dura poco :P

xavier vazquez 11-11-2002

La veritat es que no només el programa era una xulada, sino que teniu una web molt interessant i maca, poseu-hi més fotos please. Ah i que es reprengui el programa. Un estudiant d´ADE us diu que es viable i resultarà beneficiós per tots. Una abraçada ;)

oiram 09-11-2002

F E L I C I T A T S ! Un punt de llum dins la foscor de la televisió actual, com un estel dins el cel nocturn.

Sergio Juárez 07-11-2002

Una sonrisa maravillosa, una princesa estelar que nos acompaña en una mirada a lo desconocido, en un viaje apasionante por los confines del universo a través de estrellas y galaxias... una amable mano tendida para conocer los orígenes del hombre. Un pequeño paso hacia atrás para contemplar la verdadera grandeza del espacio que nos rodea. Infinitas gracias mi dulce Anna por acompañarnos y mostrarnos tanta belleza.

Dana jordan 25-10-2002

Hola a tots! M´agradaria saber que us semblaria poder tenir un correu electrònic nostranau ( a mi m´agradaria)i si es podria fer un espai de correu dins de la vostra web. Gràcies

David Ramos Moncusí 19-10-2002

Esperant l´emissió de la pel·lícula de matinada, vaig descobrir aquest fascinant programa televisiu. Un dels millors, conjuntament amb segle XX . És instructiu, misteriós i fugaç, presentat per una formosa noia.

Juan Pablo 09-10-2002

Un programa sencillo,sin quitarle lo practico e interesante que es... Un buen programa.Enhorabuena,me haceis pasar la mejor media hora del dia... Seguir asi,POR FAVOR!!

Nidina 04-10-2002

És un programa que m´agrada molt!! he tardat en descobrir-lo de nou. Gràcies, per haver-lo fet; val a dir que he après molt i que encara he d´apendre molt; Gràcies

artur 02-10-2002

Felicitats!!!És d´agraïr un programa així, em meravella cada cop que el veig :) No cal dir que la presentadora (Anna) li acaba de donar un toc de màgia amb la seva veu. Fins cada vespre

Josep A. 22-08-2002

Estic esperant amb impaciència la propera temporada, especialment la presencia de l´Anna, és molt agradable.

Marc/Solitari_15 07-08-2002

M´apasiona el que m´envolta,un programa que s´ha de felicitar sobretot per les bones explicacions que s´han fet sobre els temes i l´esforç posat i amb una pàgina d´internet amb nous apartats que m´han agradat!! Salutacionas a tot l´equip de nostra nau us espero aquest octubre en el K3/33 ADEU COMPANYS!!!!!!!!!!

Miquel Àngel Aroca 11-07-2002

A més de gaudir d´un magnífic programa sobre l´espai, hi puc veure qualsevol dels episodis emesos visitant la vostra web, tot un exemple de barreja d´art creatiu i tecnologìa, sens dubte una de les webs més maques i millor estructurades que he visitat mai, que a més em permet enllaçar amb les institucions astronómiques més importants del món. Recods a l´Anna i a tot l´equip. Gràcies de debó.

Jaume i Mercè 06-07-2002

Només volem fer-vos saber que aquest és un dels millors programes que emet el 33. Eperem que la propera temporada continueu emetent. Només cal veure aquesta llista de visites per comprovar la mà de seguidors que teniu. Això ja és una prova per continuar!! Per cert, podrieu incloure més temes d´astrofísica (és un suggeriment). Bon estiu a tot l´equip, a l´anna i tothom!!!

toni de prades 06-07-2002

soc dun grup escolta, els nens han gaudit molt del vostre programa, parlant molt sobre ell. Sis plau, que no sacabi i aixi futures generacions gaudiran el cel.merci.

Jordi 30-06-2002

Ja fa dies que es va acabar, però avui he tornat a entrar per dir que tinc el mono, nostranau ha de continuar per Setembre.

sebas 22-06-2002

he anat seguint l´estela de nostranau i m´ha semblat entrendre com una metafora tant per la durada dels episodis com per l´estil de presentació : estem en un univers de magnituts inmenses i nosaltres som gairebé insignificants, per aixo la vida es una experiencia fascinant i amable.

Bifis 22-06-2002

Avui he vist l´últim programa i m´ha recordat els primers capítols l´ Anna i la seva veu, molts dies que no podrem veure l´estrella de la tv. En fi tot lo bo acaba i Nostranau no podia ser una exepció, espero tornar a veure l´Anna, confirmació de l´equip de nostranau ens farà viatjar per lúnivers, bon estiu i fins aviat.

juan jose lopez 20-06-2002

me gusta mucho vuestro programa.soy de valencia....y en vez de cinco minutos me gustaria que durase 5 horas...un abrazo y seguir asi o mejor.

 
Pàgina - 1 .....- 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12