Missatges

NuNX 18-06-2002

us vull donar les gracies per el programa i la web, m´han ajudat molt ja q el meu hobby es l´astronomia!!!! i moltissimes felicitats a tot l´equip!!!

David 15-06-2002

Per començar, puc dir que aquest programa és força interessant i molt instructiu, però crec que és més interessant, la peculiar forma de parlar de la magnífica presentadora d´aquest programa. No intento burlar-me ni desprestigiar-la, al contrari, crec que sense ella el programa perdria molt. Bé, espero que algún dia els nostres camins es tornin a creuar i poguem tornar a gaudir de programa i presentadora (ho dic de tot cor). See you

Sergi 15-06-2002

Felicitats tant pel programa com per la Web. Crec que és un espai divulgatiu d´allò més interessant, que acosta al públic en general els coneixements de l´astronomia d´una manera molt entenadora.Per això us animo a que continueu realitzant la vostra feina com fins ara.

Juan David 12-06-2002

cuando escucho decir a alguien que la tele es una porqueria, es entonces cuando pienso que programas como este lo desmiente, aunque desgraciadamente son muy pocos los casos. Enhorabuena por un trabajo tan bien hecho.

Maria 12-06-2002

trobo que és un programa molt interessants i està còsmicament superbé.

Quim 12-06-2002

Sicerament, moltes felicitats, les explicacions son molt explicitas, ben presentades, la infogràfia esta molt bé, es de lo millor que he vist amb molts anys, merces a tot l´equip

Jordi 09-06-2002

Felicitats pel programa (i la web)i per apropar l´immensitat de l´ Univers a tots nosaltres i fer insignificants els problemes de la Terra, si més no quan sentim l´ Anna.

Víctor 08-06-2002

Realment és un gran programa i molt interessant.

Oscar 08-06-2002

També és mala sort!!! No tinc massa temps per mirar la TV i fa poc que us he descobert... la veritat, tan el programa com la web son genials. El cas és que ara que tot just m´he fet membre del grup, em trobo que el 21 de juny plegueu. Bé, espero i desitjo que torneu amb nous programes la propera temporada. Sort!!!

Mateu 08-06-2002

Per enèssima vegada en aquest llibre de signatures: el programa es fantàstic i l´Anna (com a mínim) ho sembla. Continueu així! PD: No tothom pot fer poesia.

David 07-06-2002

No he dit res de la web, tameb esta molt be, m´encanta poder veure episodis antic i les fotos son rpecioses.Perfecte

David 07-06-2002

Un dels pocs programes de TV que miro(gairabe l´unic), i el que segueixo amb més fidelitat (tot i que no es tanta com voldria per l´horari). Una llastima que no sigui mes llarg pero una sort que estigui tan be i que sigui diari. Em recorda a Carl Sagan i el seu cosmos. Seguiu aixi.

Anna López 04-06-2002

M´encanta el programa, les poques vegades que el puc veure, és clar. Trobo que molt didàctic començar les explicacions amb un nivell més baix, i acompanyar al televident en la compresió, pujant elnivell de mica en mica. Només una pregunta: no seria possible fer-ho/repetir-ho en una altra hora?

enamorat de tu, anna!!! 02-06-2002

Veient els teus ulls, la càlida tendresa dels teus llavis, la veu suau que embolcalla tot l´univers d´una sutilesa de seda i la teva faç que sempre somio acaronar perquè deu ser com la fruita del desig, fina i irressistible, tot adornat del teu somriure a l´acabar el teu temps de televisió que, encara que curt, em sembla talment una eternitat només per sentir-te i resseguir cada moviment dels teus llavis, la teva boca i els teus cabells com si duressin un univers cadascun; fan que em senti feliç i ditxós només per viure, poder-te mirar i que tu comparteixis l´època que m´ha tocat viure amb mi, i que cada dia em desperti desitjant que arribi aviat l´hora més esperada del dia. Anna, tu deus ser algun estel fugaç que va tenir la bondat de caure per aquestes terres catalanes per fer que veiessim la teva brillantor i que paressis el temps durant els cinc minuts que et podem veure. Mercès per existir.

Marta Rosell 02-06-2002

A mi m´encanten les coses relacionades amb l´astronomia, i m´agradaria dedicar-m´hi com a hobby. Crer que el vostre programa és perfecte, i la presentadora també ho fa molt bé.

Juan Irache 31-05-2002

Xapó! el programa és simplement perfecte, didàctic, agradable, interessant... i jo crec que la durada és la justa; quan s´acaba et quedes amb ganes de més, però això fa que ho recordis com un somni. Felicitats a la presentadora de veu de mel. Que la franja horària no tingui més audiència es la única pega, és una llàstima que hi hagi gent que no us vegi, sou estels!

Ana Beltrán 30-05-2002

M´encanta l´astronomia i ´tan sols he de dir-vos que el vostre programa és fantàstic. Moltes gràcies per emitir coses tan meravelloses. Fins ara.

Enric 28-05-2002

Un magnífic programa sobre l´espai, de curta durada, però, i potser en una franja horària no massa bóna. La presentadora, l´Anna Vilella, una meravella que et fascina, com parla, com ho explica, com comunica. Et deixa embelessat de debó!

Aleix Porta 28-05-2002

Es un programa molt interessant, tot i ser una miqueta curt i l´hora no és massa bona. Moltes felicitats m´agrada molt( i cada dia estic més enamorat de la presentadora... :-))

Jordi 28-05-2002

Molt bon programa. La durada hauria de ser el doble. La presentadora no podia ser cap de millor :***, estic d´acord amb l?Enric, l´Anna hem deixa embadalit

carles . 25-05-2002

Gran programa, bone estètica i molt innovador. llàstima que sigui un xic curt...pero ja se sap al pot petit hi ha la bona confitura.

Daniel 25-05-2002

Ja era hora de que s´emetés un programa d´astronomia de forma diària. La durada del programa la considero bona, l´astronomia no es una matèria fàcil de entendre y millor anar poc a poc. La presentadora és preciosa com el propi univers y suau com la música de fons que hi poseu. Us vull donar grácies per aquests 5 minuts de felicitat.

Pere 24-05-2002

El millor programa d´astronomia de que he vist mai. Combina ciència i imaginació.I el que és millor: ens il.lusiona i ens desperta la curiositat per l´espai. Enhorabona!!!

Fco. Javier Crespo Páramo 24-05-2002

Enhorabuena, ya era hora de disfrutar de un buen programa de divulgación de la astronomía, ameno y realizado con tan buen gusto. Saludos de alguien que os sigue a diario. Felicidades.

OLIVIA 22-05-2002

cada dia corro per no perdrem el programa es la manera de relaxar-me mirant la tele mes bonica dels últims temps. moltes felicitats pél programa.

Joan 22-05-2002

Trobo el programa de televisió molt interessant.L´únic defecte,si se´n pot dir així,ès que és una mica curt.

francesc 21-05-2002

es un bon programa de televisió

Albert 21-05-2002

Un gran programa. A la bellesa dels astres se li suma una preciosa estrella de sensual veu anomenada Anna...ai...estic eclipsat!!!

FERRAN 18-05-2002

D´aquests programes, son dels que manca a la televisió. Felicitats pel vostre, es molt interesant.

Joan Casalprim Busquets 15-05-2002

Bon programa, bon tema, bona presentadora i, en conjunt, una bona estona cada dia. Salut!

 
Pàgina - 1 .....- 5 - 6 - 7 - 8 - 9 - 10 - 11 - 12